Ontspanningscoach kinderen & jongeren
Leeftijd 6 - 17 jaar

Het kon ook niet anders.. Met mijn liefde voor echte diepe ontspanning en mijn achtergrond als pedagoog. Deze twee werelden nu gecombineerd: Ontspanningscoach voor kinderen.

Denk aan allerlei verschillende ontspanningsoefeningen (met aandacht voor de ademhaling en het lichaam), oefeningen om de fantasie te prikkelen in combinatie met ontspannen en het leren aanvoelen van je eigen grenzen. Allemaal spelenderwijs.  Als de setting uiteindelijk veilig genoeg voelt, zijn ontspanningsmassages een geweldige aanvulling om als kind echt te kunnen zakken in het lichaam. Ook dit wordt op het tempo van het kind opgebouwd.  Als ouder mag je bij deze massages aanwezig zijn. Zo voelt het kind zich veilig en kun je thuis ook gelijk eea toepassen!

We starten met een intake en samen formuleren we de hulpvraag. Het verschilt echt per kind hoelang het traject duurt. Sommige kinderen vinden het misschien fijn om alleen wat ontspanningsoefeningen te leren. Anderen hebben het nodig om echt langer dit traject in te gaan en ├ęcht te gaan zakken in het lijf. Alles samen in overleg.

Meer info? Stuur even een mailtje naar [email protected]
Neem ook even een kijkje op mijn website www.childs-spirit.nl waar ik meer vertel over mijn werk als pedagoog. Het ontspanningstraject is zeker te combineren met andere begeleidingsdoelen.

 Nidra Alegria
Sophialaan 5-s
3708 HA Zeist

Eigenaar: Rianne Bransen
E-mail: [email protected]
KVK: 73364886